365 Dagen Succesvol Introductie Seminar

Minder stress en meer geluk? Dit is de eerste stap!
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

365 Dagen Succesvol Introductie Seminar

Profiteer nu van €10,- korting met code: ''365CADEAU''. Je betaalt nu €19,95 per ticket (i.p.v. €29,95)!

STOP MET RENNEN
Bepaal zelf je richting

Laat jij je leiden door het leven, of heb je het gevoel dat je door je leven wordt geleid? Misschien herken je dit wel? Je rent achter je leven aan. Het begint al als je wakker wordt. De ene verplichting na de andere gaat er met je vandoor. Je baan, je hypotheek, kinderen, familie, je sport. Het liefst wil je je leven even stopzetten, aankijken en vasthouden, maar dat lukt niet. Je slaapt minder, je eet minder, je incasseert minder. Hoe kan dat nou, je had het zo goed voor elkaar en toch voelt het opeens 'alleen op de wereld', de vertwijfeling wordt groter: 'Wat moet ik nu'. 

Geen zorg: je bent niet de enige! Veel mensen komen terecht in een die stressvolle ratrace, zonder dat dit ze gelukkig maakt. Het goede nieuws is dat het anders kan - en het kan sneller dan je denkt! Vandaag kun je beginnen om je eigen leven weer te leiden. Wat geeft je energie? En wat kun je veranderen in leven om energie te krijgen? Wij helpen je op het 365 Introductie Seminar met de eerste stap!

OP WEG NAAR JE EIGEN LEVEN
Dit is wat we gaan doen tijdens het Introductie Seminar

We geven het Introductie Seminar dit jaar nog maar 5 keer. Een seminar duurt drie uur. We kunnen je in drie uur heel veel vertellen natuurlijk. Maar pas als je het zelf ervaart en doet, lukt het je om verandering te creëren. Daarom gaan we lekker praktisch aan het werk. Met kernoefeningen uit het 365 Jaarprogramma. Zo leer je meteen de 365-methodiek kennen. Sommige oefeningen doe je alleen en sommige samen met andere deelnemers. De energie die in de groep vrijkomt is gigantisch! Na drie uur heb je nieuwe inzichten in jezelf. Zowel in waar je nu staat en als waar je naar toe wilt.

ONDER LEIDING VAN DAVID EN ARJAN
Minder stress, meer geluk

Een column in het AD, een boek dat al vijf jaar lang de bestsellerlijsten aanvoert, honderden seminars en uitverkochte programma's! De mannen achter 365 Dagen Succesvol, David de Kock en Arjan Vergeer hebben als missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. En dat doen ze vooral om zoveel mogelijk mensen tips, handvaten, cursussen en praktische opdrachten te geven die leiden tot een leven zoals ze dat zichzelf idealiter voorstellen. Minder stress, meer tijd voor kinderen en vrienden, een innige relatie met je dierbaren.

De getoonde ticketprijzen zijn exclusief €2,50 transactiekosten per bestelling.

Klik hier voor andere locaties en het Succescollege van 365 Dagen Succesvol.

Categorieën