Beekse Bergen

Ontdek onze natuur in het donker!
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Inclusief lekkers tijdens je dagje uit!
Mail mij dit uitje

Winterdroom - Beekse Bergen

Ontdek onze natuur in het donker

Spannend hè, zo in het donker?
Wel gezellig dat overal kampvuurtjes branden.

Wat is die gloed daar in de verte? En waar komt die muziek vandaan?
En daarginds in de verte, zijn dat twee ogen die terugkijken?

Dát is de magie van Winterdroom, Beekse Bergen in de winter. Beleef onze natuur zoals je dat nog nooit hebt gedaan, tijdens een avontuurlijke nachtsafari. Droom mee en ontdek de meest bijzondere dieren zoals je ze niet eerder hebt gezien: in het donker, tussen knisperende kampvuren en mysterieuze maskers in het licht van duizenden magische lichtjes.

Tijdens Winterdroom kun je Beekse Bergen dagelijks bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur. Overdag ontdek je het park door op safari te gaan met de auto, bus, boot of te voet. Én zodra het gaat schemeren, blijven we gewoon open, zodat je je ook in het donker kunt verwonderen over de uitgestrektheid van de natuur en op avontuur kunt gaan om oog in oog te komen met de prachtige dieren. Onze rangers vertellen spannende verhalen tijdens de nachtsafari en nemen je mee om vanuit de bus de dieren te spotten. En de sfeervol verlichte wandelroute brengt je langs alle pleinen gevuld met gezelligheid, vuur, muziek en heel veel lekkernijen.

Winterdroom is tot en met zondag 14 januari te bezoeken. Ga met het hele gezin op safari tijdens de kerstvakantie of vier samen met vrienden en familie een mooi begin van het nieuwe jaar in een unieke en feestelijke sfeer.

Inclusief glühwein of chocolademelk + marshmallows om zelf te roosteren bij één van de gezellige kampvuurtjes.

Kinderen tot 3 jaar gratis entree.
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Categorieën