Attracties & pretparken

Boudewijn Seapark

Magische dolfijnenshow
tot 46% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge voor slechts € 14 per persoon!

Het park biedt een unieke dolfijnenshow, een hilarische zeeleeuwenshow en een educatieve zeehondenpresentatie. Geniet daarnaast ook van 20 outdoor-, 12 indoor-attracties en een groot waterpark met ligweide.

Boudewijn Seapark presenteert een interactief programma met dolfijnen. Voor het eerst mag je samen met een trainer in het water bij de dolfijnen. In een wader (soort vissersbroek) stap je op een speciaal platform, om zo de dolfijnen van dichtbij te ontmoeten.

Je staat tot je middel in het water, met een dolfijn op korte afstand voor je. Op die manier leer je meer over de biologie en het gedrag van deze fantastische zeezoogdieren. Je mag zelfs samen met één van onze trainers een spectaculaire oefening vragen aan de dolfijnen. Tijdens dit programma maakt onze fotograaf een foto van jouw ontmoeting, die je na het programma onmiddellijk afgedrukt mee krijgt.

Geldigheid: Tickets zijn te gebruiken tot en met 1 oktober 2017. Kinderen tot 84cm gratis toegang. Je kunt de e-tickets gemakkelijk laten scannen via je mobiel.

  • Genoemde prijzen zijn excl. transactiekosten.
  • Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
Categorieën