Musicals

Ciske de Rat - De Musical

Amsterdam , Noord-Holland

Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven, maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. In deze oer-Hollandse musical neemt Danny de Munk definitief afscheid van de rol van zijn leven. Uiteraard komt ook de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ voorbij.

Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman), lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven.  Als volwassen man moet Ciske (Danny de Munk) leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?

*Ontvang €10,- voordeel op tickets voor de voorstelling in het weekend!

Bestel je tickets en beleef een nostalgisch avondje uit!

 

  • Tickets zijn direct te gebruiken
  • Veilig betalen met iDeal
  • 100% ticketgarantie
Lees verder minder

Kies jouw tickets

throbber Voor dit uitje zijn er helaas geen kaarten meer beschikbaar
Aantal Omschrijving Actieprijs

Vanaf € 40,00 Servicekosten € 0,00 Totaal € 0,00

Selecteer het aantal tickets!

Over Ciske de Rat de Musical:

“Ciske de Rat is mij heel dierbaar. Hij loopt als een rode draad door mijn leven. Als 12-jarig jongetje betekende de rol mijn grote doorbaak. Nu ben ik 45 en krijg ik opnieuw de kans om in de huid te kruipen van de volwassen Ciske. Dit wordt echt de laatste keer dat ik Ciske zal spelen en dat maakt deze productie nu al heel bijzonder. Ik heb er ongelofelijk veel zin om Ciske nog één keer nieuw leven in te blazen!” - Danny de Munk

Praktisch om te weten

Locatie, contact informatie & openingstijden

Wil je meer informatie over je tickets of heb je vragen over het bestellen?

Neem dan contact op met RedTickets, de klantenservice is geopend van ma-vr 09.00 tot 20.00 en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

070 413 21 53

Categorieën