Musicals

Ciske de Rat - De Musical

Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Boek jouw tickets in 4 snelle stappen

Ontvang 10,- voordeel per ticket!
Mail mij dit uitje
Ciske de Rat - de Musical

Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven, maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. In deze oer-Hollandse musical neemt Danny de Munk definitief afscheid van de rol van zijn leven. Uiteraard komt ook de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ voorbij.

Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman), lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven.  Als volwassen man moet Ciske (Danny de Munk) leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?

Bestel je tickets met 10,- voordeel en beleef een nostalgisch avondje uit!

Fotocredits: Roy Beusker

Reserveren
Let op! Tickets kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies de gewenste locatie en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de tickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het ticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het event (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw ticket(s) is geldig op de gekozen datum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde tickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere datum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief €5,50 servicekosten per ticket. 

Categorieën