Attracties & pretparken

Heat karten

14% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Ga de uitdaging aan!
Mail mij dit uitje

Beleef g-krachten op het vernieuwde kartcircuit in De Uithof!

Ervaar de G-krachten en de snelheid op ons vernieuwde kartcircuit. Onze baan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts accelereren snel dus er kan uitdagend geraced worden.
 
Onze baan beschikt over 1 heuvel en de zeer spectaculaire kombocht. Door het ervaren personeel van De Uithof en de achteruit versnelling van de nieuwe karts verlopen onze races goed en veilig. Daarnaast hebben wij veel ervaring met speciale races en endurance wedstrijden. Karten bij De Uithof is daarom altijd een groot succes.
 
De tickets zijn te gebruiken t/m 29 september 2017.

Meer over De Uithof

De oorsprong van De Uithof ligt in 1970. Na lange besprekingen werd op 17 december 1970 de eerste paal geslagen van het Haagsche ijspaleis. Na intensieve inspanning van alle participanten werd op 2 januari 1973 De Uithof officieel geopend met een 400-meter baan en een ijshockeyhal.

Al snel wordt De Uithof het platform voor een groot aantal schaatstoernooien. In 1979 wordt het WK Dames gehouden en in 1983 vindt het EK Heren plaats in De Uithof.

Mede door deze successen begon De Uithof in 1983 met de eerste uitbreiding, een tweede trainingshal. Met de realisatie in oktober van dat jaar werd De Uithof het grootste schaatscentrum van Europa.
Hiermee was het tijd geworden voor de volgende stap: afrekenen met de weergoden. De 400-meter baan werd overkapt en in november 1989 officieel geopend.

In 2000 veranderde De Uithof van schaatscentrum in een veelzijdig sportcentrum. Het aanbod van De Uithof werd met een sneeuwbaan, kartbaan, klimwand en health club uitgebreid. De Uithof is ook uitermate geschikt als vergaderlocatie.

De tickets zijn te gebruiken tot 29 september 2017.

Categorieën