Voetbalwedstrijden

La League

50% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

50% korting | Tickets voor maar 7,50
Mail mij dit uitje

Zaterdag 2 september - De gouden Leeuwinnen uit de Eredivisie en hun beker komen naar La League in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Wil jij ze ook zien schitteren in een unieke All-Star Match met BN’ers, eredivisiespeelsters en oud-internationals en captains Ronald de Boer en Daphne Koster, scoor dan nu je kaarten.

Een aantal leeuwinnen is onderdeel van een unieke La League voetbalmiddag in een historische entourage. En maak ook deel uit van dit unieke evenement en geniet onder meer van twee spectaculaire voetbalduels. Een All-Star Match, waarbij captains Daphne Koster en Ronald de Boer met ieder een eigen team de uitdaging aangaan. Of de battle tussen rapper Yes-R en straatvoetbalster Rocky, die tijdens een tour door Nederland ieder acht toptalenten hebben geselecteerd en binnen de lijnen de strijd aanbinden.

Voetbalentertainment
En er is meer, zoals een veelzijdig nevenprogramma vol voetbalgerichte activiteiten, waaraan iedereen kan deelnemen. Denk daarbij aan clinics, trucjes leren van bekende straatvoetballers en - voetbalsters, voetbalchallenges, pannaveldjes, 2-tegen-2-duels, quizzen; kortom een diversiteit aan activiteiten. Bij elk onderdeel zijn leuke prijzen te winnen en met jouw deelname maak je kans op 2 kaarten voor een duel in de Premier League of Primera División! Kortom, een dag vol voetbalentertainment.

Een echte La League-dag
La League, een initiatief van Plan Nederland, vertelt het verhaal van de waarde van voetbal voor meiden. Het draagt voor meiden naast beweging en plezier ook bij aan hun eigenwaarde, kracht en zelfvertrouwen. Ze staan letterlijk samen op het speelveld en worden toegejuicht door hun vaders, moeders, broers, trainers en andere spelers. Wereldwijd, dus ook in Nederland, vraagt La League de voetbalomgeving in het algemeen en vaders en jongens in het bijzonder om deze meiden te steunen. Zorg dat je erbij bent en laat ze zien dat je achter ze staat.

Profiteer nu van 50% korting op tickets voor deze bijzondere wedstrijd!

Categorieën