Muziekvoorstellingen

Mozart Requiem

Diverse locaties

Dankzij die 'dekselse' Mozart
Allegri's meesterwerk Miserere mei betekent hoogwaardige a capella zang door de ijle barokstemmen van The Bach Choir of the Netherlands. De compositie mocht van het Vaticaan niet door anderen worden gezongen. Nadat de 12-jarige Mozart het hoorde in de Sixtijnse kapel in Rome, noteerde hij het werk uit zijn hoofd. Dankzij Mozart kun je onder meer genieten van de spectaculaire hoge C's voor sopraan.

Exsultate Jubilate
Mozarts concertaria Exsultate Jubilate wordt vertolkt door Olga Zinovieva. De Russische sopraan maakt furore op grote concertpodia en wordt geprezen vanwege haar enorme stemomvang met een bereik van twee octaven en unieke timbre. Met haar prachtige stem in combinatie met een elegante stijl en allure weet ze en groot publiek te raken. Al deze eigenschappen vormen de perfecte basis voor het uitvoeren van dit veeleisende repertoire van W.A. Mozart.

Mozarts Krönungsmesse
De Mis in C werd uitgevoerd op het kroningsfeest van de koning van Bohemen en kreeg de bijnaam 'Krönungsmesse'. De aartsbisschop bepaalde dat de mis niet langer dan 30 minuten mocht duren. Ondanks, of misschien wel juist dankzij deze beperking straalt de mis van vitaliteit en energie.

Finale: Mozarts Requiem
Het Requiem van Mozart werd door de film 'Amadeus' bekend bij het grote publiek. Dirigent Pieter Jan Leusink vraagt het uiterste van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands: uitvoeren op het allerhoogste niveau.

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Sopraan Olga Zinovieva
Countertenor Sytse Buwalda
Tenor Martinus Leusink
Bas Thilo Dahlmann
Dirigent Pieter Jan Leusink.

Heb je een cadeaucode? Vul deze dan in op het bestelformulier, na het selecteren van de tickets. Ontvang hiermee 10,- extra korting!
  • Tickets zijn direct te gebruiken
  • Veilig betalen met iDeal
  • 100% ticketgarantie
Lees verder minder

Kies jouw tickets

throbber Voor dit uitje zijn er helaas geen kaarten meer beschikbaar
Aantal Omschrijving Actieprijs

Vanaf € 49,95 Servicekosten € 0,00 Totaal € 0,00

Selecteer het aantal tickets!

Praktisch om te weten

Locatie, contact informatie & openingstijden

Wil je meer informatie over je tickets of heb je vragen over het bestellen?

Neem dan contact op met RedTickets, de klantenservice is geopend van ma-vr 09.00 tot 20.00 en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

070 413 21 53

Categorieën