Schiphol Behind the Scenes

Een uniek kijkje achter de schermen
40% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Beleef Schiphol van dichtbij!
Mail mij dit uitje

Schiphol Behind the Scenes

Heb je altijd al willen weten hoe onze luchthaven werkt? Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Schiphol is feitelijk een stad in het klein. Zou je deze stad van heel dichtbij willen beleven? Dat kan, met Schiphol Behind the Scenes…

Dat buiten/om de luchthaven veel gebeurt, laat de Schiphol Behind the Scenes tour zien. Deze multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. Beleef Schiphol van heel dichtbij!

De luchthaven Schiphol verwelkomt jaarlijks tientallen miljoenen mensen, die naar Schiphol komen om te vliegen, vliegtuigen te bekijken, te ontspannen, te shoppen, of om te werken. Er komt best een hoop bij kijken om vliegtuigen te laten vliegen. Zoveel, dat je feitelijk kunt stellen dat Schiphol een kleine stad is. Laat je verrassen en ontdek hoe Schiphol werkt en wat er allemaal bij komt kijken!


LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 1 juli 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 1 juli 2018 om eropuit te gaan.

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Belangrijk om te weten:
Voor de tour dien je in te checken bij onze balie op Schiphol Plaza (in de Planes@Plaza winkel). Als je via de website registreert, wordt de incheck-procedure versneld. Personen vanaf 14 jaar dienen in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs. De totale tour duurt iets langer dan een uur.

Reservering
Met de barcode kun je een reservering maken via de website van Schiphol Behind the Scenes. Hier kies je voor de optie 'Boek online' en kies je 1 persoon (je kunt een voucher per keer verzilveren). Kies 'next step' om een datum en tijd in te vullen plus je gegevens. Onderaan het scherm is een vakje voor 'promotiecode', hier vul je de barcode in die op het e-ticket staat. Op de volgende pagina bovenaan verschijnt nu een melding dat je een code hebt ingevoerd waarop je een korting van 100% krijgt. Kies voor online betalen om naar het betalingsscherm te gaan en de code om te wisselen voor een instapkaart. Kies nogmaals voor betalen om de link naar je instapkaart te krijgen. Wanneer je de instapkaart (boarding pass) in ontvangst hebt is je boeking definitief. Doe deze procedure opnieuw totdat alle vouchers verzilverd zijn.

Categorieën