Attractiepark Slagharen

Het avontuur gaat door!
51% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Attractiepark Slagharen, het avontuur gaat door!

Kom naar attractiepark Slagharen en vier het 55-jarig jubileum! In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer per uur vliegt! Gaat dit je te hard, ga dan de omgeving verkennen in een ouderwetse Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?

Geniet tevens van de nieuwe Randy & Rosie show, de American Circus Show met nieuwe internationale artiesten of onze nieuwe 4d-film “Road Runner & Wile E.Coyote”, pure nostalgie. Na al die avonturen kun je de dag afsluiten met een heerlijke pizza in ons Italiaanse restaurant Randy's Pizza & Pasta of een van de andere heerlijke variëteiten op het park. Kortom, een dag voor jong en oud met een feestelijk tintje!


LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 28 augustus 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 6 januari 2019 om eropuit te gaan.

Kinderen tot en met drie jaar gratis entree.

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Categorieën