Musicals

Disney's The Lion King

Koning der musicals
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Boek jouw tickets in 4 snelle stappen

Beleef de musical in september!
Mail mij dit uitje

Beleef de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken: met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice.

Onovertroffen en onwaarschijnlijk mooi
Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en beleef de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

Reserveer nu tickets voor het grote succes van dit moment en beleef een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft!

Scènefoto's ® Deen van Meer.

Recensies

'Na één minuut ben je al verkocht. Door de gangpaden paraderen alle passagiers van de Ark van Noah, afdeling Afrika. Een olifant met wapperende oren, waar een vrolijk kleintje achteraan huppelt, zebra's, antilopen, hyena's, giraffen en natuurlijk leeuwen. Die kleurrijke beesten zijn zo ongelooflijk mooi en ingenieus gemaakt, dat je het kaartje voor The Lion King er al bijna uit hebt na deze optocht.' 
★ ★ ★ ★ de Volkskrant
Categorieën