Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Dé biografische musical van het seizoen!
Mail mij dit uitje

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Iedereen kent de bekende nummers als: 'Op een mooie Pinksterdag', 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'.  En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller 'Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt'. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal is Simone Kleinsma de aangewezen actrice om de rol van Annie M.G. Schmidt te vertolken. In haar rol als Annie M.G. Schmidt blikt ze samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

De regie is in handen van Paul Eenens (o.a. Ciske de Rat - de musical en Petticoat), het script is geschreven door Dick van den Heuvel (o.a. Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (o.a. The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl verleent haar medewerking aan de totstandkoming van de musical gebaseerd op haar succesvolle boek.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt belooft dé biografische musical van het seizoen te worden!

Fotocredits: William Rutte

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 5,50 Eventim servicekosten en €1.50 restauratietoeslag (per ticket) en exclusief € 1,80 of € 2,55 transactiekosten per bestelling.
  • Het (eventuele) voordeel wordt berekend over de ticketprijs, niet over de bijkomende kosten

Recensies

''Musical Annie M.G. Schmidt is een heerlijke theaterbelevenis!'' ★★★★☆ - Het Parool

 ''Annie M.G. is feest van herkenning met een perfecte Simone Kleinsma'' - ★★★☆☆ - de Volkskrant

 ''Was getekend, Annie M.G. Schmidt lijkt wat geforceerd, maar dan bám!'' ★★★★☆ - TROUW

''Was getekend, Annie M.G. Schmidt is een heerlijke theaterbelevenis over, inderdaad, een Nederlands monument.'' ★★★★☆ - AD

 

Voor telefonische reserveringen, bel dan naar 0900-1353 (€0,45 p/m)
Heb je vragen naar aanleiding van een boeking? Bel dan met het servicenummer 0900-500 1353 (gebruikelijke belkosten)
Voor overige vragen kun je mailen naar info@uitjekrant.nl

 

 

 

 

Categorieën