Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Te zien in verschillende theaters!
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Te zien in verschillende theaters!
Mail mij dit uitje

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Iedereen kent de bekende nummers als: 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'.  En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, tijdloze boeken en gedichten, maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller 'Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt'. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt
 is dé musical die je gezien moet hebben! Bekroond met maar liefst vier Musical Awards; Beste Musical, Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Simone Kleinsma), Beste Vrouwelijke Bijrol (Marjolijn Touw) en Beste Script (Dick van den Heuvel). Annie (Simone Kleinsma) blikt samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

De regie is in handen van Paul Eenens (o.a. Ciske de Rat - de Musical en Petticoat), het script is geschreven door Dick van den Heuvel (o.a. Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (o.a. The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl verleent haar medewerking aan de totstandkoming van de musical gebaseerd op haar succesvolle boek.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een prachtige voorstelling die net als het werk van Annie M.G. Schmidt behoort tot het cultureel erfgoed van Nederland. Laat je meeslepen door dit prachtige en ontroerende verhaal. Vanaf maart te zien in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Boek nu jouw tickets voor onderstaande voorstellingen:
14 maart t/m 8 april in het DeLaMar Theater, Amsterdam 
28 en 29 april in Theater aan de Parade, Den Bosch 
30 mei t/m 14 juli in het DeLaMar Theater, Amsterdam

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is dé biografische musical van het seizoen te worden!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief transactiekosten per bestelling.

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 5,50 Eventim servicekosten en €1.50 restauratietoeslag (per ticket) en exclusief € 1,80 of € 2,55 transactiekosten per bestelling.
  • Het (eventuele) voordeel wordt berekend over de ticketprijs, niet over de bijkomende kosten

Voor telefonische reserveringen, bel dan naar 0900-1353 (€0,45 p/m)
Heb je vragen naar aanleiding van een boeking? Bel dan met het servicenummer 0900-500 1353 (gebruikelijke belkosten)
Voor overige vragen kun je mailen naar info@uitjekrant.nl

Fotocredits: Roy Beusker

Categorieën