West Side Story

Tot 20,- Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Tot €20,- korting!
Mail mij dit uitje

West Side Story

Zestig jaar na de wereldpremière keert de klassieke Broadway musical West Side Story voor slechts vier weken terug naar Nederland.

No. 1 ‘Greatest Musical of All Time’ -The Times

Vanaf de eerste noot tot de laatste adem is West Side Story wereldwijd een van de meest geliefde musicals en een van de grootste liefdesverhalen aller tijden. Het verhaal is nu nog net zo aangrijpend en actueel als tijdens de Broadway première, precies zestig jaar geleden. De musical behandelt nog altijd actuele thema’s als racisme, immigratie en wapenbezit. West Side Story, met de muziek van Leonard Bernstein en de liedteksten van Stephen Sondheim, wordt algemeen beschouwd als de beste musical ooit geschreven.

Het romantische verhaal van Shakespeare's Romeo en Julia wordt in West Side Story  verplaatst naar het New York City van de jaren vijftig. Tony en Maria zijn twee jonge geliefden, gevangen tussen twee strijdende straatbendes: de Jets en de Sharks. Hun strijd om te overleven in een wereld vol haat, geweld en vooroordelen is één van de meest innovatieve, hartverscheurende en relevante muzikale drama's van onze tijd.

West Side Story zit vol onvergetelijke songs als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’, wordt uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast en met de briljante oorspronkelijke Broadway choreografie van Jerome Robbins.

De spectaculaire wereldtournee van West Side Story is in december 2017 slechts vier weken te zien in het World Forum Theater in Den Haag en het MartiniPlaza in Groningen.

*Voor de voorstellingen in het Martiniplaza Groningen ontvang je € 10 korting, overige voorstellingen €20

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,55 per bestelling.

Voor telefonische reserveringen, bel dan naar 0900-1353 (€0,45 p/m)
Heb je vragen naar aanleiding van een boeking? Bel dan met het servicenummer 0900-500 1353 (gebruikelijke belkosten)
Voor overige vragen kun je mailen naar info@uitjekrant.nl

Categorieën